top of page
IMG_8239_edited.jpg

Förare

TIM LILJEGREN

Förare

ROBIN LILJEGREN

IMG_8722 (1).jpg

STEFAN AHL

Co driver

IMG_5129.JPG

VILKA ÄR VI?

Teamets stomme är Tim och Robin Liljegren. Två tvillingar som växt upp med motorsport då pappa Tobbe körde rally under 90- och tidigt 00-tal. En gokart köptes till sönerna i femårsåldern. En gokart blev två och det blev lite sporadiskt tävlande på banorna närmast Blekinge. Fyrhjulingen hemma användes flitigt på den stora gräsmattan och det tävlades mot pappa Tobbe i rallyspel på familjens Playstation. 

 

Sedan kom lite andra idrotter in i bilden - framförallt handboll. Det blev inte mycket motorsport alls under fyra-fem års tid. Men efter en vecka på Semesterracet i Vimmerby började folkrace bli väldigt intressant. Nu var inte kasta boll lika kul längre så togs licens under Kalmars juniorläger sommaren 2011. Det blev några race i juniorklassen men ganska snabbt började blickarna riktas mot rallysträckorna. Det var ju det som varit drömmen under större delen av livet. Köra rally.

En Volvo 240 i Volvo original-klassen blev första bilen för Tim medan Robin nöjde sig med att vara mekaniker till en början. Första tävlingen blev en succé då Tim bärgade en tredjeplats av 24 startande i klassen. Men Tim la av ganska så fort och det blev knappt två år med aktivt tävlande tyvärr. Brorsan tog sedan över och körde några år innan han också la hjälmen på hyllan 2017.

2021 kom vi tillbaka! 

 

Hade du frågat mig för ett år sedan så hade jag aldrig i min vildaste fantasi trott att jag skulle börja köra rally 2021. Helt plötsligt en kväll i januari så dök drömbilen upp på annons. En gul Volvo 240. 

Jag ringde omgående, åkte till Eskilstuna kommande morgon och provkörde bilen. Direkt var jag fast. Jag bara skakade i hela kroppen av adrenalinkicken jag fick. Som jag hade saknat det. Det var då sex år sedan jag senast körde en rallybil. 

 

Pandemin satte sedan stopp för alla vårens rally. Men så fort tävlingarna satte igång igen var vi på plats på Asfalt-SM i Växjö i juni månad. Efter det körde vi sprint i Älmhult och Vara sedan SM-premiären i Kil. Vilken tävling vi gjorde där i Värmland, jag och brorsan. Det var det absolut häftigaste jag gjort i rallybil. 

 

Den tävlingen är det jag tar med mig in i det kommande året. Resten av säsongen var det mest strul, så de tävlingarna glömmer vi illa kvickt. 
 

Alla rallyn har dokumenterats på vår Youtubekanal där vi fått fantastisk respons och vi når ut till hundratusentals människor varje månad. Även Instagram, Tiktok och Facebook är stora plattformar för oss! Är ni intresserade av att marknadsföra ert företag tillsammans med oss så tveka inte att höra av er!

 

Nu är vi laddade till tårna för ett riktigt roligt 2022. Hoppas vi ses i rallyskogen!

 

Tim.

anslag2.png
bottom of page